View cart “ЅАЅИКИ/ Tzatziki” картичката е додадена во Вашата кошничка.

МАКЕДОНСКА САЛАТА

120 

(домат, краставица, пиперка, кромид )

(tomato, cucumber, pepper, onion)

 
Категорија:
Updating…