View cart “ПЕКАРСКИ КОМПИР” картичката е додадена во Вашата кошничка.

МЕЗЕ ДАСКА

350 

(кашкавал, бело сирење, врат, кулен, свинска/пилешка шунка, шампињони, помфрит, )

 

(кашкавал, бело сирење, врат, кулен, свинска/пилешка шунка, шампињони, помфрит, )

Категорија:
Updating…