View cart “ДАСКА ПОХОВАНА” картичката е додадена во Вашата кошничка.

ПИЛЕШКИ ПРСТИ

180 

(пилешко бело месо, помфрит, тартар сос) (chicken white meat, french fries, tartar sauce)

 
Категорија:
Updating…