View cart “РИБА ЛОСОС” картичката е додадена во Вашата кошничка.

ПИЛЕШКИ СТЕК ВО КАРИ СОС (200 ГР)

220 

CHICKEN STEAK IN CURRY SAUCE      (200 GR)

 
Категорија:
Updating…
  • РИБА ЛОСОС
    480 
  • Вашата кошничка е празна.