View cart “СЕЛСКО МЕСО ТАВА СВИНСКО” картичката е додадена во Вашата кошничка.

ПИЛЕШКИ СТЕК ВО ПЕПЕР СОС

220 

CHICKEN STEAK IN PEPPER SAUCE (200 GR)

 
Категорија:
Updating…