View cart “ПИЛЕШКИ СТЕК ВО КАРИ СОС (200 ГР)” картичката е додадена во Вашата кошничка.

ПИЛЕШКИ СТЕК ВО ПЕПЕР СОС

220 

CHICKEN STEAK IN PEPPER SAUCE (200 GR)

 
Категорија:
Updating…