View cart “РИЖОТО СО ПИЛЕШКО МЕСО” картичката е додадена во Вашата кошничка.

РИЖОТО СО ЗЕЛЕНЧУК

150 

300 грама ориз, мешан свеж зеленчук

 
Категорија:
Updating…