View cart “РИЖОТО СО ПИЛЕШКО МЕСО” картичката е додадена во Вашата кошничка.

РИЖОТО СО МОРСКИ ПЛОДОВИ

220 

(ориз, кромид, морски плодови)            (rice, onion, seafood)

 
Категорија:
Updating…