View cart “СЕЛСКО МЕСО (СВИНСКО)” картичката е додадена во Вашата кошничка.

СВИНСКИ МЕДАЉОН ВО СОС ОД ПЕЧУРКИ

350 

PORK MEDALLION IN MUSHROOM SAUCE (250 GR).

 
Категорија:
Updating…