View cart “СЕЛСКО МЕСО ТАВА ПИЛЕШКО 920 гр” картичката е додадена во Вашата кошничка.

СВИНСКИ МЕДАЉОН ВО СОС ОД ПЕЧУРКИ

350 

PORK MEDALLION IN MUSHROOM SAUCE (250 GR).

 
Категорија:
Updating…