View cart “ПИЛЕШКИ СТЕК ВО КАРИ СОС (200 ГР)” картичката е додадена во Вашата кошничка.

СВИНСКИ МЕДАЉОН ВО СОС ОД ПЕЧУРКИ

350  300 

PORK MEDALLION IN MUSHROOM SAUCE (250 GR).

 
Категорија:
Updating…