View cart “СЕЛСКО МЕСО ТАВА ПИЛЕШКО 460гр” картичката е додадена во Вашата кошничка.

ЈУНЕШКИ РАМСТЕК ВО СОС ОД ПЕЧУРКИ

490 

ЈУНЕШКИ РАМСТЕК ВО СОС ОД ПЕЧУРКИ (250 ГР) /

RUMP STEAK OF BEEF IN MUSHROOM SAUCE (250 GR).

 
Категорија:
Updating…